Új mód és sztoriküldetések jönnek a RuneScapebe

2024. május 16.
4.2521
A Jagex bejelentette egy új, a RuneScape világában játszódó regény megjelenését, de nem ez az egyetlen hír Gielinorból, ugyanis közzétettek egy ütemtervet, amely bemutatja az összes új tartalmat, amely a következő hónapokban érkezik.

Júliusban jön a Sanctum of Rebirth, egy boss dungeon, ahol akár négy játékos is egymás után szállhat szembe a főellenséggel az új Magic Duel Wield fegyverek segítségével. Az új játékmód a Group Ironman lesz, amelyet ősszel kapunk meg és az az eredeti Ironman mód megjelenése óta eltelt egy évtizedre emlékezik.

A Skilling Boss módban gyakorolhatunk majd, ezt kimondottan a közösség támogatásával hozták létre. A történetről sem feledkeztek meg, még idén két új küldetés is érkezik, ezek a Requiem for a Dragon után folytatódnak és a Bilrach történetét viszik tovább.

Természetesen egész évben szezonális eseményeket tartanak, ősszel például halloweeni ünnepségekre számíthatunk, az év zárásaként visszatér a karácsonyi falu. Mindegyiknek lesz saját tematikus hubja, szezonális küldetések, új karakterek és számos gyűjthető jutalom.

Új mód és sztoriküldetések jönnek a RuneScapebe - 2. képNézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

SamsungFan

2 hónapja, 1 napja

Lassan ki kéne próbálnom. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 1 napja

Teszem is vissza hamarosan!

válasz erre

fonemaker

2 hónapja, 2 napja

Nagyon fejlődik ez a cucc!

válasz erre