Advertisement

Új mutációkkal és egy vadiúj helyszínnel érkezik a LifeAfter ötödik szezonja

2022. november 28.
4.1381
A posztapokaliptikus zombis játék, a LifeAfter hamarosan friss tartalmakkal bővül, a decemberben érkező ötödik szezon egy izgalmas kollaborációt, új mutációkat, valamint egy új, feltérképezetlen területet is hoz majd magával hamarosan.
Advertisement

A NetEase csapata egy izgalmas csomagot jelentett be a nyílt világú túlélős játékukhoz, a LifeAfter decemberben számos újdonsággal bővül majd. A Season 5: Power of Mutation névre hallgató frissítés során a túlélőknek egy titokzatos új "égszemmel" kell majd megküzdeniük, ami a semmiből jelent mega tenger felett. Az update új, megnövelt erejű fertőzötteket, új mutációkat, valamit egy új, misztikus várost is hoz majd magával Ark City névvel.

További érdekesség, hogy a NetEase nem mással kezdett nemrégiben közös kollaborációba, mint a legendás horrorszéria, a Silent Hill zeneszerzőjével, Akira Yamaoka-val, aki egy új Power of Mutation című dalt is készített az új frissítéshez. Az újdonságokra nem is kell már olyan sokat várnunk, hiszen az ötödik szezon december 2-án landol majd rengeteg újdonsággal, megéri majd tehát ismét visszanézni a zombis programba.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
2 hozzászólás

peter97

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Újra felteszem, mint minden nagyobb updatenél. Aztán hamar törlöm is általában.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 2 hete

Brutál a minősége, imádom!

válasz erre