Új Pokémonnal és rengeteg jutalommal érkezik a Pokemon GO Community Day

2022. szeptember 21.
39.9971
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Niantic kiterjesztett valóságban játszódó MMORPG játéka, a Pokemon GO idén októberben a szokásos éves Community Day eseménye során egy vadiúj Pokémonnal és rengeteg jutalommal várja majd a rajongókat.

Az ominózus nap október 15-re esik majd, rengeteg jutalom és teljesítendő napi küldetés vár majd ránk, emellett Litwick, a "gyertyás" Pokémont is behúzhatjuk majd ingyen. Az esemény ideje alatt különféle ticketeket és játékbeli tárgyakat zsákolhatunk majd be, továbbá egy négycsillagos Raid Battle játékmód is elérhető lesz.

Amennyiben teljesítjük a Raidet, egy Litwick Pokémon tűnik majd fel az edzőtermünk közelében, ha szerencsénk lesz, akkor egy ritka Shiny verzió. Az ingyenes Pokémon mellett különféle közösségi események is várhatóak az event ideje alatt, különféle bónuszok lesznek elérhetőek, érdemes lesz bekarikázni a naptárban október 15-ét a Pokemon GO rajongóknak.

Nem árt viszont résen lennünk, mivel az event csak korlátozott ideig lesz elérhető, szóval csak ezalatt az idő alatt van lehetőségünk a Litwick Pokémont megszerezni és a különféle küldetéseket, kihívásokat teljesíteni.

2 hozzászólás

Chico

1 éve, 7 hónapja és 22 napja

Mordorer írta:
Már nem ismerek senkit aki játszaná, pedig azért van egy pár mobiljátékos haverom. röhögő smiley
Dettó. De hát csak megy még, ha ilyen dayek vannak. röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 7 hónapja és 22 napja

Már nem ismerek senkit aki játszaná, pedig azért van egy pár mobiljátékos haverom. röhögő smiley

válasz erre