Advertisement

Új puzzle-feladványokkal és rengeteg meglepetéssel érkezik a Railbound 2.0

2023. január 30.
4.1961
Ismét friss tartalmakkal érkezik az Afterburn Games a vonatos puzzle-kalandjukhoz, a Railbound-hoz, vadiúj puzzle-feladványok, új mechanikák, egy új terület, valamint számos újdonság és meglepetés is vár ránk a vasutas programban.
Advertisement

A decemberi tartalmi frissítés után, ami számos új puzzle-t és szintet adott hozzá a Railbound-hoz, hamarosan itt a következő nagy update. A Railbound 2.0 alig pár nap múlva, február 3-án zakatol be, számos újdonságot hoz magával az frissítés. Kapásból kapunk 30 új puzzle-feladványt, valamint a Semaphores névre hallgató játékmechanika is bekerül a programba, aminek hála mostantól a vasúti kocsikat szabadon lelassíthatjuk is akár.

Emellett egy vadiúj régióban, egy új területen is építhetünk majd szabadon vasutat, a frissítés pedig teljesen ingyenesen elérhető lesz a Railbound játékosai számára. A Railbound 2.0 érkezése már a kanyarban van, február 3-án, pénteken startol el a frissítés gőzmozdonya Android és iOS rendszereken rengeteg újdonsággal, sajnos a Nintendo Switch-en játszó masinisztáknak egy kicsit még várniuk kell a 2.0-s csomag érkezésére.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
2 hozzászólás

peter97

2 hónapja, 5 napja

Nagyon bírom az ilyen logikai építgetős játekokat!

válasz erre

Chico

2 hónapja, 5 napja

De rohadt jópofa!

válasz erre