Új szezonnal és rengeteg változtatással kezdi meg az új évet a PUBG: New State

2023. január 19.
4.4941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A PUBG Mobile folytatása, a PUBG: New State Mobile megkapta az idei első nagyobb frissítését, amiben egy új season pass és különféle kozmetikai tárgyak érkeztek, valamint számos fegyvert, játékmódot és járművet átalakítottak a fejlesztők.

A január a balanszolás jegyében telik a PUBG: New State Mobile-ban, a legújabb frissítés, a Version 0.9.44 számos finomítást, finomhangolást hozott az eddigi állapotokhoz képest. A fegyverek terén számos változásra számíthatunk, az SMG, AR és LMG fegyverek távoli sebzését csökkentették, az M249, a Mk47 Mutant és a M16A4 puskák sebzését viszont megnövelték, plusz mostantól 8x-es irányzékot is szerelhetünk rájuk.

A járművek terén is történt változás, a közkedvelt Dacia modell mostantól sebesebben szeli majd át a pályát, a motorok és a csónakok pedig szintén gyorsabbak lettek. Megérkezett továbbá a Battle Royale Season 7 rengeteg új kozmetikai elemmel, új season pass szezonbérlettel és új kiegészítőkkel, továbbá a battle royale mód is kapott egy frissítést. Jó hír, hogy a Deathmatch módot mostantól az Arena mapon is játszhatjuk, a Combat Level pedig 70-re lett felemelve.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 6 hónapja és 6 napja

Meglessük!

válasz erre

peter97

1 éve, 6 hónapja és 6 napja

Majd hétvégén ölök bele pár órát!

válasz erre

Bencus86

1 éve, 6 hónapja és 6 napja

Már reppenek is rá!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 6 hónapja és 6 napja

Ma jött ki a COD is. mosolygó smiley Lesz mivel csapatni.

válasz erre