Új tartalmakkal és rengeteg tennivalóval érkezett meg a Melvor Idle első DLC-je

2022. október 22.
4.4731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Runescape-ihlette idle RPG, a Melvor Idle megkapta az első kiegészítőjét, amiben új szörnyek, új nehézségi szintek, rengeteg új tárgy, felszerelés és természetesen rengeteg újdonság érkezett a kalandjátékba.

A Throne of the Herald névre hallgató kiegészítő rengeteg új tartalommal látja majd el a játékosokat. Új szörnyek, dungeonök érkeztek, emellett a maximális szintet is feltornázták 120-ra a fejlesztők, továbbá cross-platformos támogatást is kapott a játék mobilokra és PC-re.

A rengeteg új tárgy, kioldható képesség, spell mellet egy új kalandra is meginvitálnak minket a fejlesztők, Melvor világában fogunk nyomozni a titokzatos Herald karaktere után, emellett egy vadiúj boss is vár majd ránk a történet végén.

Az új fizetős DLC mellett a játékba bekerültek ingyenes tartalmak is, mod-támogatás és a Township képesség is elérhető már az idle RPG-ben, amivel könnyebben tudjuk majd menedzselni a virtuális királyságunkat. A Throne of the Herald DLC-t Steamen, a Google Play Áruházban és az App Store-on tudjátok majd beszerezni.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 6 hónapja és 19 napja

Ez mi? meglepett smiley röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 6 hónapja és 19 napja

Nem ismertem, de a trailer alapján sajnos továbbra sem. röhögő smiley

válasz erre

Mendez

1 éve, 6 hónapja és 19 napja

De nagy kár hogy idle. Én játszani szeretek...

válasz erre