Két új sztorifejezetet és új hősöket hozott az Alchemy Stars novemberi frissítése

2022. november 20.
4.2051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Új frissítéssel bővült a taktikai gacha RPG, az Alchemy Stars, a Tencent Games gondozásában készülő játék két új sztorifejezettel, több új hőssel, vadiúj eventekkel és természetesen rengeteg jutalommal várja a játékososokat.

A Halloweenes frissítést követően megérkezett az újabb update az Alchemy Stars-ba, az őszi frissítés egy új sztoriszálat, új karaktereket és limitált ideig elérhető eseményeket hozott. Két új sztorifejezet, az Episode 13: The Stars Return és az Episode 14: The Knights' Crusade érhető el, a sztoriküldetések teljesítéséért cserébe pedig a Solamber of Aurorian Vice: Keen Knight hőst húzhatjuk be teljesen ingyen.

December 14-ig különféle eventeken vehetünk majd részt, emellett a belépési bónuszok is aktívak. A napi küldetések teljesítéséért cserébe exkluzív bútorokat és játékbeli nyersanyagokat oldhatunk majd fel. Új hősök is érkeztek a frissítéssel, a 6-csilagos Alexia és az 5-csillagos Beretta már elérhető a játékban. November 24-től pedig további jutalmak, garantált 5-csillagos hősök érhetőek majd el, szóval mindenképpen érdemes lesz majd visszanézni.

Nézd nagyban ezt a videót!





3 hozzászólás

peter97

1 éve, 5 hónapja és 18 napja

De rég abbahagytam bakker, vissza kéne lesni. Tolja innen valaki?

válasz erre

Chico

1 éve, 5 hónapja és 18 napja

Mordorer írta:
Mikulás event, Karácsony event merre? meglepett smiley
Pont ez jutott eszembe. röhögő smiley MInden ****ra van event, mikulásra miért nincs? mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 5 hónapja és 18 napja

Mikulás event, Karácsony event merre? meglepett smiley

válasz erre