Új tartalmakat és játékmódokat hozott a Yu-Gi-Oh! Master Duel legújabb frissítése

2022. augusztus 10.
31.3431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A népszerű online gyűjtögetős kártyajáték, a Yu-Gi-Oh! Master Duel egy igencsak masszív frissítést kapott végre valahára, amiben új játékmódok, meccsek, kártyapaklik és in-game tartalmak, kiegészítők is érkeztek.

A frissítés legnagyobb dobása a Duellist Kupa, aminek az első felében rengeteg játékbeli jutalmat, kártyavédőket, prémium gemeket zsákolhatunk be, amennyiben részt veszünk az eseményen. Az igazán izgalmas része az eventnek a Kupa második része, amikor is még több jutalom vár ránk, valamint meglesz az esélyünk arra, hogy a toplista tetejére kerüljünk.

Természetesen nem csak a Duellist Kupa a frissítés egyedüli újdonsága, a szóló módban játszók egy új játékmódot is kaptak The Invincible Beetroopers néven. Az új mód mellé megérkezett az Invincible Raid selection kártyacsomag is, ami a Beetrooper Scout Buggy szörnyeit tartalmazza.

Továbbá egy új játékmód is rendelkezésre áll a játékosok számára, a Casual Duel, amiben anélkül tudunk online játszani mások ellen, hogy féltenünk kellene az elért rangunkat. Emellett rengeteg új kozmetikai elem, kiegészítők, ikonok, kártyavédők és számos játékbeli javítás is helyt kapott a legújabb frissítésben, szóval a Yu-Gi-Oh! veteránok egéeszen biztos nem fognak unatkozni.

3 hozzászólás

peter97

1 éve, 9 hónapja és 26 napja

Hát én ezeket a kártyás cuccokat nem tudom megkedvelni sajnos. Pedig szoktam látni mennyire képesek rákattanni emberek szóval nem lehet olyan ****.. röhögő smiley

válasz erre

Mikee

1 éve, 9 hónapja és 26 napja

Chico írta:
Ezt a játékot képtelen vagyok megkedvelni.
Igazából én gyerekként gyűjtöttem a kártyákat, ezért is kezdett el érdekelni maga a játék. röhögő smiley

válasz erre

Chico

1 éve, 9 hónapja és 26 napja

Ezt a játékot képtelen vagyok megkedvelni.

válasz erre