Advertisement

Új tartalmakkal és fesztiválos eseményekkel ünnepel a Ragnarok: Origin

2022. december 06.
4.1101
Egyéves évfordulóját ünnepli a fantasy MMORPG, a Ragnarok: Origin, ennek örömére számos fesztiválos event, ünnepi esemény vár majd ránk a játékban, emellett a különféle megszerezhető ajándékokkal, jutalmakkal sem fukarkodnak a fejlesztők.
Advertisement

A Ragnarok: Origin az egyéves születésnap alkalmából rengeteg friss tartalommal várja a játékosokat, egy vadiúj térkép, valamint két új hősosztály is bekerült az MMO-ba. A Sage névre hallgató osztály képes rávenni az ellenfeleket arra, hogy abbahagyják a varázslataik elsütését, sőt, még el is tudja lopni az ellenségek mágiáját. A Scholar karakterosztály sokban hasonlít az előző osztályra, ők a klasszikus értelembe vett mágusok, rengeteg mágikus képességgel felvértezve.

Az új osztályok és a map mellett természetesen számos event, esemény is bekerült a játékba, december 5 és 12 között a Super Extreme Challenge, a Deviruchi's Offer, valamint az Operation Refinement eseményeken vehetünk részt, a küldetések teljesítéséért cserébe pedig értékes jutalmak, valamint játékbeli tárgyak járnak majd. Decemberben pedig további eventekkel érkezik a Ragnarok: Origin, szóval mindenképpen érdemes lesz majd visszatérni az MMO világába.

Nézd nagyban ezt a videót!

Advertisement
2 hozzászólás

Ronalddo

2 hónapja, 5 napja

Mi ez a csilivili?

válasz erre

SamsungFan

2 hónapja, 6 napja

Ennek a játéknak csak a címe jó.

válasz erre