Új tartalmakkal ünnepli négyéves évfordulóját a Darkness Rises

2022. augusztus 11.
4.2391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A külsőnézetes akció-RPG szerepjáték, a Darkness Rises immáron a negyedik születésnapját ünnepli, ennek örömére a Nexon csapata egy vadiúj frissítéssel lepte meg a hack and slash játék rajongóit.

Az új update rengeteg újdonságot hoz a játékba, új raid boss, új küldetések és funkciók is bekerültek a programba. Az új főnök, a démoni Haureth még a legkeményebb Darkness Rises veteránokat is meg fogja izzasztani, igazán trükkös képességekkel operál az új boss, amik ellen kimondottan nehéz védekezni.

A boss mellett a kezdőkre is gondolt a játék, az újonnan érkezett playerek most már jobban átlátják majd a saját, személyes adataikat, a kezdő karaktereik fejlesztése jóval átláthatóbb és egyszerűbb lesz. Továbbá a játék az új kezdő küldetésekkel, gear-növeléssel és az átalakított küldetésrendszerrel segíti a kezdőket, hogy ne vesszenek el annyira a játék sötét világában.

A veteránokról sem feledkezett meg a Darkness Rises, szintbővítésekkel és egy újonnan elérhető, nagyon ritka Rank L Gear Set páncélszettel is készültek a visszatérő játékosok számára a készítők. Emellett rengeteg születésnapi esemény, kihívás is vár majd ránk, szóval mindenképpen érdemes lesz majd visszatérni a Darkness Rises véráztatta földjére.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Tommy

1 éve, 10 hónapja és 1 napja

Hmmmm nem is tűnik ez olyan rossznak. meglepett smiley

válasz erre

fonemaker

1 éve, 10 hónapja és 1 napja

Korrekt update, tolom is majd újra.

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 10 hónapja és 1 napja

Úristen, már négy éves a game! meglepett smiley

válasz erre