Újabb gameplayt villantott a Delta Force: Hawk Ops

2024. február 10.
4.4251
Néhány hónappal ezelőtt bejelentették a klasszikus Delta Force megjelenését mobilokra, PC-re és konzolokra, most a második fejlesztői napló számos izgalmas hírrel jelentkezett.

A zárt tesztelés közepette a legújabb játékmenet videó bemutatja az új Havoc Warfare többjátékos módot, ami egy komplex élményt nyújt. A fejlesztők elmondták, mindent figyelembe vettek és úgy alakítják a címet, hogy a régi Delta Force játékosok és az újonnan érkezők is élvezhessék.

A pályák és a játékmenet újítása mellett megerősítették, hogy az optimalizálás révén mindenki zökkenőmentes játékélményben részesülhet, készüléktől és platformtól függetlenül. Elhangzott, hogy a meglévő készlet kiegészítéseként nem kevesebb, mint 16 új fegyver kerül a játékba, köztük 60 tartozékkal és egy új operátorral.

Elmondták, a játék bevezetett egy új technológiát, az ún. Fog of Wart, amely mindenkit elkap, aki aimbotokat és térképhackeket használ és a csalókat azonnal kirúgja a játékból. A Delta Force: Hawk Ops cross-platform támogatással érkezik, egyelőre ismeretlen időpontban.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

SamsungFan

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

Wooooooow! meglepett smiley

válasz erre

Mendez

4 hónapja, 1 hete és 3 napja

De állat ez a cucc!

válasz erre

peter97

4 hónapja, 1 hete és 3 napja

Ez mobilos gameplay? meglepett smiley Mert ha igen, az überdurva!

válasz erre

Ronalddo

4 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nem kicsit jól néz ki! meglepett smiley

válasz erre

Chico

4 hónapja, 1 hete és 4 napja

Határozottan nem ****!

válasz erre