Advertisement

Újabb részletek derültek ki a hamarosan érkező Tower of Fantasy 2.1-es frissítésről

2022. november 17.
4.2351
Hamarosan érkezik a a Tower of Fantasy következő tartalmi csomagja, a 2.1-es frissítés, a Hotta Studio pedig fellebbentette a fátylat az update tartalmairól, egy új régió, vadiúj bossok, egy új karakter és friss játékmódok is várnak majd ránk az RPG-ben.
Advertisement

Az új frissítésről alig egy hete mi is írtunk, szerencsére azóta új infókat is kaptunk, a Confounding Labyrinth update tartalmairól friss infókat osztott meg nemrégiben a Hotta Studio. A frissítés talán egyik legnagyobb dobása a Mirroria alatt található Confounding Abyss labirintusa, ami számos kihívást, új ellenfelet, szörnyet és rengeteg új tárgyat rejt majd.

Az új terület mellett az eddig csak a kínai verzióban elérhető karakter, Lin is bekerül majd globálisan a játékba, a hős érdekessége, hogy minden elemet használhat majd. Új bossok, kihívások és egy 48 fős battle royale mód is érkezik Break From Destiny névvel, emellett a játék sztorija is egy új fejezettel fog majd bővülni.

Az újdonságokra nem is kell már sokáig várnunk, november 22-én érkezik a 2.1-es update rengeteg új tartalommal, a fejlesztők pedig további részleteket és friss előzeteseket is hoznak majd nekünk a frissítésről a közeljövőben.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
1 hozzászólás

Chico

4 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nem fogom kibírni hogy ne tegyem fel újra...

válasz erre