Ünnepi eventekkel és megújult hősökkel vár minket a MapleStory M

2022. december 16.
4.4411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Decemberben friss tartalmakkal ünnepel az aranyos MMORPG, a MapleStory M, számos ünnepi event, esemény, teljesítendő kihívás, újradolgozott hősosztályok, valamint rengeteg jutalom és ajándék vár ránk a játékban a karácsonyi ünnepek alatt.

A decemberi event talán legnagyobb durranásai az alapoktól újradolgozott hősosztályok, a Warrior, a Magician, a Thief, az Archer és a Pirate, akik egy vizuális frissítés mellett megújult képességekkel, skillekkel indulnak majd a csatába. Emellett egészen január 10-ig különféle eventeken vehetünk majd részt a játékban, a Beginner Explorer és a Thrillseeker Level-Up Event kihívások teljesítéséért cserébe rengeteg jutalom, ajándék és kioldható tárgy vár majd ránk.

A karácsonyi event alatt természetesen a belépési bónusz is aktív, valamint további ünnepi események, küldetések érhetőek el a szerepjátékban. Számos minijáték, karácsonyi ajándékok, dobozok keresése, Rudolf, a rénszarvas megtalálása és a gigantikus Hóemberek levadászása is ránk vár majd, emellett a különféle szörnyek legyőzéséért is további jutalmakat zsákolhatunk majd be egészen január 10-ig.

Nézd nagyban ezt a videót!




2 hozzászólás

ferencziakos

1 éve, 4 hónapja és 19 napja

Jó ez a játék, kipróbálta valaki?

válasz erre

peter97

1 éve, 4 hónapja és 19 napja

Bele fogok ugrani megint egy pár órára az biztos!

válasz erre