Ünnepi frissítés jött a Zynga számos játékába

2023. december 08.
24.3881
Több játék is elkezdett ünnepi témájú frissítéseket kiadni, a Zynga sem marad ki a sorból, most mutatta be a hatalmas játékportfóliójukhoz érkező frissítések lavináját, kezdve a Farmville-lel egészen a CSR Racing 2-ig.

Nagy mennyiségű karácsonyi témára számíthatunk az amerikai csapat címeiben, a CSR Racing 2-ben Wataru Kato a Liberty Walkból csatlakozik a Blitz Holidayhöz, valamint szembe szállhatunk Reindare és más szélhámosok ellen. A Top Elevenben 10 napon át tart a Frozen Football fesztivál, a pályákat pedig jég borítja.

A Two Dotsban is vidám karácsonyra készülhetünk Emilyvel, Jack bácsival és Andriaval, a Zynga Poker és a Top Troops téli csodaországhoz hasonló eseményeket rendez. A Farmville 2 és 3 rengeteg minijátékkal vár, a Mikulás elveszett rénszarvasainak megtalálásától kezdve a Yule Castle építéséig.

A Golf Rival kilenc karácsonyi témájú labdával és az új Tiny Golfland pályával frissül, de a Game of Thrones Slots Casino és a Harry Potter: Puzzles & Spells sem marad ki a sorból.
3 hozzászólás

peter97

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Autósra ránézek hátha legalább egy kicsit nehezebb mint alapból.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Egyikkel sem játszom...

válasz erre

fonemaker

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

CSR Racingbe be is ugrok gyorsan.

válasz erre