Vadiúj előzetest kapott a Tower of Fantasy, megnézhetjük a fegyverek működését

2022. július 17.
1.6560
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Level Infinite és a Hotta Studios szárnyai alatt készülő Tower of Fantasy legújabb trailere a fegyverekre és a harcra koncentrál, a látottak alapján pedig utóbbiakban biztosan nem lesz hiány.

Azt már most látjuk, hogy igazán változatos lesz a A Tower of Fantasy repertoárja, egészen pontosan tizenkét fegyvertípus közül tudunk majd választani, amikből három mindig nálunk lehet majd. Minden egyes fegyverhez elérhetőek lesznek különféle upgradek, átalakítások, amelyek mindegyike különböző módon hatnak a fegyverre.

Minden fegyver négyféle adottsággal rendelkezik: általános támadás, kitérő mozdulat, fegyverspecifikus képesség és kombókra épülő támadás. Emellett különféle egyéb bónuszokat is kaphatunk harc közben, amennyiben elég ügyesek vagyunk. Ha időben kerüljük ki az ellenfelünk támadását, feltölthetjük a fegyverünk energiáját. fegyverváltást követően pedig egy ütős kombót indítunk el.

A szörnyek mindegyike más és más gyengeségekkel rendelkezik, amelyek akkor aktiválódnak, ha a megfelelő elemmel támadunk rájuk. Természetesen a védelmünkről is gondoskodtak a készítők, a pajzsokban kisebb valószínűséggel tesznek kárt a fizikai fegyverek.

A játék 2022 harmadik negyedévében, augusztusban fog megjelenni, a hivatalos oldalon pedig már él az előregisztráció, úgyhogy érdemes tenni vele egy próbát.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 10 hónapja és 22 napja

Jöhetne már....

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 10 hónapja és 23 napja

De jó lesz ez basszus!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 10 hónapja és 23 napja

De várom már ahhhhh....

válasz erre