Vadiúj karakterekkel és skinekkel bővül ki hamarosan a Girls Frontline: Neural Cloud

2023. március 03.
4.1431
A legújabb Girls Frontline-epizód, a Girls Frontline: Neural Cloud márciusban sem hagyja tennivalók nélkül a játékosokat, érkezik a Carnival: Inverted Mordent Resonance event, ami új hősöket, skineket és játékbeli eseményeket is hoz magával.

A körökre osztott, taktikus szerepjáték, a Girls Frontline: Neural Cloud a januári frissítés után ismét friss tartalmakkal és meglepetésekkel várja a professzorokat, március 7-én elstartol a Carnival: Inverted Mordent Resonance névre hallgató esemény a játékban. Az új event cyberpunkos témában hoz el nekünk új karaktereket és vadiúj kinézeteket, a virtuális világba többek között két új hős, Nascita és Puzzle is érkezik.

Nascita egy 3-csillagos harcos, Puzzle pedig egy szintén 3-csillagos specialista. A két új karakter mellett számos új skin-t is kapnak a babáink, Persicaria egy új kinézetet kap "Mocha Chorus" néven, Nanaka az "Iris-Coloured Holiday" outfitet kapja meg, Hatsuchiri pedig a "Cotton Candy Kiss" kosztümben pompázhat majd a frissítést követően.

Az event március 7-én veszi kezdetét, új küldetések, missziók is várnak majd ránk, emellett hétnapos belépési bónusz, napi küldetések és további értékes jutalmak is bekerülnek a játékba, érdemes lesz tehát elmerülni a Neural Sector titokzatos világában!

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Mikee

3 hónapja, 6 napja

Tommy írta:
Nagyon kevés a cici, hát mi történt itt?
Sajnos a főszerkesztő úr jelezte, hogy kifogytunk a cici-kvótából, természetesen már dolgozunk a probléma orvoslásán.

válasz erre

Tommy

3 hónapja, 6 napja

Nagyon kevés a cici, hát mi történt itt?

válasz erre

SamsungFan

3 hónapja, 6 napja

Hát ezzel még nem játszottam!

válasz erre