Vadiúj kihívásokkal és új legendákkal debütált az NBA NOW 23 legújabb frissítése

2023. január 20.
56.2001
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Com2uS csapata egy tartalmas frissítéssel érkezett a mobilos kosaras programjukhoz, az NBA NOW 23-hoz, a sportjátékhoz többek között új játékmódok, kihívások, napi küldetések érkeztek, valamint legendás kosarasok is bekerültek a játékba.

Friss tartalmakkal jelentkezett az NBA NOW 23, a legújabb frissítésben többek között új játékmódok és kihívások is várnak ránk. Az All-Star Team Effect-nek hála minden eddiginél ütősebb csapatokat rakhatunk össze, számos NBA-legenda is ellátogat a kosaras játékba. 12 All-Star játékost gyűjthetünk össze, a Regular League névre hallgató liga pedig minden eddiginél keményebb kihívások elé állít minket.

A kompetitív játékosok új kedvenc játékmódja lesz a World Challenge játékmód, amiben 3 perces összecsapásokra lesznek felosztva mérkőzések. Február 14-én pedig egy Special Event veszi majd kezdetét, amely során egy Signature Player csomag, Premium All-Star Player csomag és Team Selective All-Star csomag is a miénk lehet, amennyiben teljesítjük az eventhez köthető feladatokat és küldetéseket.

2 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 3 hónapja és 12 napja

Kártyás ****.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 3 hónapja és 13 napja

Hát mobilon ez nekem olyan fura...

válasz erre