Vadiúj páncélokat és felszereléseket hozott a MU Archangel legújabb frissítése

2022. november 23.
4.0581
A MU Online című MMORPG nyugati oldalága, a MU Archangel egy tartalmas frissítéssel bűvült, új változtatások érkeztek a különféle páncélokhoz, fegyverekhez, emellett átalakult a fantasy szerepjáték upgrade rendszere is a frissítéssel.

A MU Archangel legújabb frissítése alaposan megbolygatja a metát, komoly változtatások léptek ugyanis életbe a különféle legendás páncélok és lélekfegyverek terén. Minden eddiginél ütősebb szetteket tudunk most már összerakni, a Holy Armor birtokában pl. további fejlesztéseket, buffokat adhatunk hozzá a karakterünkhöz.

Amennyiben teljesítjük a Curse's Core tárgyhoz kapcsolódó küldetéseket, a felszerelésünk szintjét tovább növelhetjük majd a különféle átkokkal, emellett új Curse képességeket is kioldhatunk a karakterünk számára a questek teljesítésével.

Az új Mount Awakening rendszernek hála pedig a hátasunkat láthatjuk el új képességekkel, sőt, még új kinézettel is meglephetjük. A változtatások mellett belépési bónusz, napi kihívások, EXP növelők és limitált ideig elérhető események is elérhetővé váltak a fantasy szerepjátékban, szóval mindenképpen érdemes lesz visszanézni.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

fonemaker

3 napja és 7 órája

Egy próbát megér neke, ha eddig már úgyis kihagytam...

válasz erre

SamsungFan

3 napja és 12 órája

Na ezt még sosem próbáltam ki.

válasz erre