Advertisement

Vadiúj rúnákkal és képességekkel bővült az Undecember

2022. november 10.
4.2951
A hack and slash akció-RPG, az Undecember ismét egy tartalmas frissítéssel bővült, a novemberi update új képességekkel, bivalyerős rúnákkal és számos veszélyt rejtő kazamatával lepte meg a sötét hangulatú szerepjáték játékosait.
 

A Halloweenes frissítés után itt a következő tartalmi csomag, az Undecember novemberi frissítése számos újdonsággal kavarja fel az állóvizet. Első körben 21 új képesség és 9 vadiúj rúna érhető el a hőseinkhez, emellett az új Fugitive's Farmland névre hallgató dungeon is felfedezésre vár. Emellett 12 új link rúna is érkezett, amelyekkel a karakterünk harci képességeit növelhetjük majd meg.

Szükség is lesz minden segítségre, az új Chaos Artifact Dungeon kipucolása nem lesz könnyű, viszont cserébe a Stolen Rune Chest pontjainkat növelhetjük majd meg. Ezenkívül az új Cursed Zodiac Walker: Vilam nevű Raid a nyolcvanas szint feletti játékosok képességeit teszi majd próbára, jutalomként pedig mágikus vagy ritka rúnaköveket kapunk. A frissítés a tegnapi nappal élesedett, az Undecember játékosai már ki is próbálhatják az újdonságokat.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

SamsungFan

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Vissza is ugrok bele!

válasz erre

peter97

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Meglessük jól!

válasz erre

Bencus86

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Igen igen már frissuült is, zajlik nálam a felfedezés.

válasz erre