Vadonatúj játékmód villantotta meg magát az Apex Legends Mobile-ban

2022. június 27.
58.8681
Az Apex Legends rendkívül sikeres játékmódja, az Armed and Dangerous végre elérhető lett minden mobileszközökön, a különlegessége pedig, hogy ebben a módban csak sniperrel és shotgunnal lehet irtani egymást.
 

Ez a játékmód korábban csak PC-s játékosok számára volt elérhető még valamikor 2019-ben, és mobilon most is csak limitált, igen rövid ideig volt megtalálható a játékban, mindössze néhány napon át, június 26-ig volt elérhető, a szemfülesek és a hardcore Apex Legends-ezők biztosan beugrottak kicsit irtani.

Aki most lemaradt, ne aggódjon, nagy eséllyel tér vissza hamarosan az Armed and Dangerous, hiszen a nagy teszt most lezajlott. Ahogyan egy másik mód - aminek szintén tegnap lett vége -, a Pro Mode is megvillantotta magát, de július 8 és 10 között ismét elérhető lesz.

Az Armed and Dangerous az Apex Legends Mobile-ban némileg eltér a szokásos battle royale módoktól, ugyanis itt mindössze kétféle fegyver, a sörétes puska és a mesterlövész puska érhető el, a pontos fegyverlista:

Kraber
Charge Rifle
Longbow
Sentinel
EVA-8
Mastiff
Peacekeeper
Mozambique

Az új játékmódok mindössze egy hétig voltak elérhetők, de lehet készülni július második hetére, amikor tér vissza Pro Mode!

Vadonatúj játékmód villantotta meg magát az Apex Legends Mobile-ban - 2. kép

4 hozzászólás

SamsungFan

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Vaze, időben kéne szólni.

válasz erre

peter97

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Hát erről lemaradtam.

válasz erre

Chico

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Óóóóó de kár hogy nem tudtam előre.

válasz erre

Mordorer

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Na bakker, kipróbáltam volna...

válasz erre