Vendir: Plague Of Lies címmel egy klasszikus RPG debütált mobilokon

2023. február 22.
4.7241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az Early Morning Studio csapata egy igazi régimódi RPG-t hozott el nekünk mobilokra Vendir: Plague Of Lies címmel, a játékban egy sötét, halálos fantasy világot ismerhetünk majd meg, a döntéseinknek pedig hosszútávú következményei lesznek.

A Vendir: Plague Of Lies a 2000-es évek klasszikusainak az "old school" hangulatát idézi meg, kiválasztottként a célunk megdönteni a gonosz Elrik király uralmát, aki zsarnokként uralkodik a Vendir királyság felett. Utunk során számos NPC-vel összefutunk majd, a beszélgetések során adott válaszok pedig nagyban befolyásolják majd a történet kimenetelét.

Körökre osztott, taktikus harcok, számos karakterosztály, a Warrior, a Thief, a Necromance és a Plague Doctor vár ránk, szerteágazó skill-fáról oldhatunk ki különféle brutális varázslatokat és képességeket. A csapatunk karaktereit természetesen a különféle tárgyakkal és a megszerezhető felszerelésekkel teljesen testre is szabhatjuk, amiket mi magunk is elkészíthetünk.

A Vendir: Plague Of Lies ingyenesen elérhető mobilokon, a Google Play Áruházban és az App Store-on találjuk meg a programot, a későbbiekben pedig PC-re és konzolokra is ellátogat a klasszikusokat megidéző, sötét hangulatú szerepjáték.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 2 hónapja és 8 napja

Nemtűnik rossznak!

válasz erre

Chico

1 éve, 2 hónapja és 8 napja

Ez nagyon jónak ígérkezik, már nézem is!

válasz erre

peter97

1 éve, 2 hónapja és 8 napja

Igazi régivágású játék, tetszik.

válasz erre