Advertisement

Androidon már előregisztrálhatunk a Viking Rise című stratégiai játékra

2022. december 07.
4.1861
A Lords Mobile nevű középkori stratégiai játékkal hírnevet szerző I Got Games (IGG) egy hasonló felépítésű játékot fejleszt, amiben egy viking törzs vezetőjének szerepét töltjük be történelmi skandináv környezetben.
Advertisement

A Lords Mobile a Google Play Store és az Apple App Store egyik legnagyobb bevételt hozó játéka, így az IGG stratégiai játék tervezőjeként és fejlesztőjeként is elismert a mobil platformon. Az első hírek szerint a Viking Rise multiplay módban zajlik és a szabványos formátumot követi, saját erővel kell harcolnia más játékosok erői ellen.

A vikingek vezéreként képesek leszünk szövetségeket kötni más játékosokkal a világ minden tájáról, hogy teljesítsük a kooperatív küldetéseket és megkönnyítsük bizonyos célok teljesítését. Emellett erőforrásokat és új anyagokat is szerezhetünk, ha rajtaütésekben, háborúkban és vadászatokban veszünk részt.

A Viking Rise egyedi jellemzője a tengeri harc megjelenése, amiben ha részt vesz a játékos, képes lesz meglepetésszerűen elkapni ellenségeit és ezáltal növeli a sikeres támadás esélyét. A játékban számos mitikus vadállat is lesz, például sárkányok, amelyeket a játékosok megszelídíthetnek és lendületet kaphatnak a csatatéren.

A Viking Rise hivatalos Discord szerverén elhangzott bejelentések szerint a tervezett nyílt bétateszt bizonyos régiókban elérhető és az idő előrehaladtával egyre több ország kerül fel a listára. Nálunk egyelőre nincs, Google Playen itt lehet előregisztrálni, az iOS-verzió is folyamatban van, bár még nem határozták meg a dátumát.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
2 hozzászólás

fonemaker

2 hónapja, 4 napja

Na ez ígéretes!

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 4 napja

Ígéretes, elsőre nagyon bejön!

válasz erre