Világszerte megjelent a World of Warships: Legends mobil változata

2024. március 28.
4.2501
A Wargaming bejelentette, hogy végre világszerte is megjelent az eddig csak néhány régióban elérhető World of Warships: Legends iOS és Android felhasználók számára, így végre mobiljainkon is részesei lehetünk a hadihajókkal vívott háborúknak.

A Wargaming fejlesztői elmondásuk szerint már nagyon várták, hogy a mobil eszközöket nyüstölő játékosok is részesei lehessenek ezen nagyszerű alkotásnak, amely rengeteg rajongóval büszkélkedik konzolokon és PC-n. Ahogy a Blitz esetében is, ebben a produktumban ténylegesen úgy érezhetjük magunkat, mintha részeseivé válnánk a történelmi időknek, csak az a kérdés, a csaták kimenetelét vajon milyen irányba visszük majd.

A hordozható eszközeinkre való megjelenés alkalmából kaptunk egy klasszikus történeti szálat feldolgozó kiegészítő kampány módot is, megspékelve pár eseménysorozattal és egy új flottával egybekötve. A World of Warships: Legends iOS felhasználók számára ezen a linken érthető el, Android eszközök birtokosai részére pedig a jelen elérhetőségen tölthető le, ingyen. A megjelenéshez természetesen egy videós előzetes is dukál, amit alább tekinthettek meg.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

Chico

2 hónapja, 5 napja

Nem adnak egy kis extra coint kezdésre? szomorú smiley

válasz erre

fonemaker

2 hónapja, 6 napja

Végre! mosolygó smiley

válasz erre

Mendez

2 hónapja, 6 napja

Nagyszerű hír, bele is vetem magam!

válasz erre

SamsungFan

2 hónapja, 6 napja

Na lássuk!

válasz erre

Bencus86

2 hónapja, 6 napja

YESSSSSS!!!! Már csorog is lefelé!!!!

válasz erre