Visszatér a Fortnite az iOS-re, csak éppen van egy kis csavar

2022. május 19.
73.9901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az App Store-ból való több mint egyéves távollét után a Fortnite visszatér az iOS-eszközökre - az Epic Games battle royale-ja azonban nem tér vissza az App Store-ba, ehelyett az Apple Safari webböngészőjén keresztül lesz játszható az Nvidia GeForce Now játékstreaming szolgáltatásán keresztül.

Az androidos verzió szintén játszható lesz a GeForce Now-val. Az Nvidia és az Epic csütörtökön jelentette be, hogy a vállalatok a Fortnite mobileszközökre szánt, érintésbarát, a felhőn keresztül játszható változatának kifejlesztésén dolgoznak.

Az Nvidia közlése szerint a jövő héten elindul a Fortnite zárt, korlátozott ideig tartó bétatesztje mobilon a GeForce Now-n keresztül, és a felhőalapú játékszolgáltatás előfizetői regisztrálhatnak a részvételre.

A Fortnite 2020 augusztusában került ki az App Store-ból, amikor a fejlesztő Epic Games egy új opciót adott a játékon belüli áruházhoz, amely lehetővé tette a játékosok számára, hogy közvetlenül az Epictől vásároljanak V-Buckokat, a fizetős játékbeli valutát.

Ez az új opció megkerülte az App Store 30%-os részesedését a platformon végzett vásárlásokból, ami az Apple feltételeinek megsértése.
2 hozzászólás

zsenikém

2 éve, 1 hónapja

Ezek a streamingek nekem nagoyn nem jöttek be, szóval kimarad. Mondjuk a Fortniteot amúgy is rühellem. röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

2 éve, 1 hónapja és 1 napja

Hát azért az a játékélmény nem lesz ugyanaz.

válasz erre