Advertisement

Visszatért a J.League event, új karakterekkel bővült a Captain Tsubasa: Dream Team

2022. október 12.
4.2871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Tovább folytatódik A Captain Tsubasa: Dream Team és a J.League együttműködése, a kollaboráció keretein belül új J.LEAGUE játékosok, valamint a 2022-es J.LEAGUE szezonhoz kapcsolódó eventek és jutalmak is bekerültek a focis játékba.
Advertisement

Az animés gacha RPG és a J.League már korábban is dolgoztak együtt, a korábbi J.League kollaboráció után ezúttal öt új játékost kaptunk a J.LEAGUE 2022-es szezonjából. Makoto Soda, Mitsuru Sano, Takeshi Sawada és Ken Wakashimazu pörgethető majd ki az event ideje alatt, további jó hír, hogy a játékosok hivatalos J.LEAGUE mezben lépnek majd a pályára.

Az új event természetesen rengeteg jutalmat is hozott magával. A hétnapos belépési bónuszért cserébe az [SSR] Pepe Kashima névre hallgató játékost oldhatjuk majd fel ingyen. A napi küldetések teljesítéséért cserébe pedig különféle skillek, képességek oldhatóak majd fel Sawada-hoz, Sano-hoz és Wakashimazu-hoz.

Végezetül az event talán legnagyobb durranása a Dreamball Exchange, amely lehetővé teszi, hogy a Dreamball-okat J.LEAGUE játékosokra váltsuk be. Emellett természetesen különböző kihívások, teljesítendő feladatok is várnak majd ránk, szóval nem fogunk unatkozni.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
2 hozzászólás

Chico

1 éve, 2 hónapja és 19 napja

Nekem rohadt nagy csalódás volt ez a játék, biztos nem mennék vissza semmi szín alatt.

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 2 hónapja és 20 napja

Én nagyon hamar ráuntam erre a játékra...

válasz erre