Xeno Command címmel egy új real-time stratégiai játék érkezett Androidra

2022. augusztus 04.
1.1281
A ChillyRoom legújabb valós idejű stratégiai RTS-játéka, a Xeno Command választható hősöket, valós idejű csatákat, változatos egységeket és egy érdekes sci-fi történetet ígér a stratégiai játékok szerelmeseinek.
 

A sztori a szokásos sci-fi felütéssel indít, az emberiség javában elkezdte kolonizálni a galaxist, viszont hirtelen feltűnt egy új agresszív alien faj, akitől meg kell védenünk a különféle terraformált bolygóinkat.

A bolygókról különböző harcosokat, hősöket toborozhatunk majd a 4 különböző frakcióból, akik egymástól merőben eltérő képességekkel, fegyverekkel és felszereléssel rendelkeznek és akik vezetni fogják a seregeinket a csatákban.

Különféle bolygókon és tájakon kalandozhatunk majd, lesz itt kopár, holdbéli táj, lávás terep, de még sűrűn beépített gyárváros is. A bolygókon elszórva pedig random technikai upgradekre lelhetünk, amikkel fejleszthetjük majd a seregeinket.

Különböző nehézségi szintek közül választhatunk, több mint 100 különböző típusú ellenséggel kell majd szembenéznünk, miközben egy változatos egységekből álló sereget vezetünk majd. A Xeno Command jelenleg csak Android rendszereken érhető el, sajnos az iOS-es verzióról nincsen hír. Jó hír viszont, hogy internet nélkül, offline is élvezhetjük majd az intergalaktikus kalandot.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

Töltöm! Remélem lesz teszt is!

válasz erre

Mikee

2 hete

Ronalddo írta:
Remélem nem f2p, lesem is!
Elméletileg nem az, aztán majd persze a gyakorlatban kiderül.

válasz erre

Ronalddo

2 hete

Remélem nem f2p, lesem is!

válasz erre

Bencus86

2 hete

Egy próbát mindenképp megér!

válasz erre

fonemaker

2 hete

Imádom az RTS-t, kötelező nekem.

válasz erre