Megérkezett a Fortnite Androidra - itt vannak a részletek!

2018. augusztus 09.
8.0791
Percekkel ezelőtt jelentette be a Fortnite-ot fejlesztő Epic Games fejese a Samsung Galaxy Note 9 bemutatóján, hogy vége a várakozásnak, megérkezett a Fortnite Androidra is.

Az előzetes pletykáknak megfelelően Samsung exkluzív lesz a játék egy ideig, a jó hír azonban hogy nem csak a Note 9, hanem az előző verziók is kapnak a jóból, így a Samsung Galaxy S7, S8 és S9 telefonok (az Edge és a Plus verziók is természetesen) még ma letölthetik a játék béta verzióját.

De nem csak ők, hiszen a Samsung Galaxy Tab S3 és S4 tulajdonosok számára is hamarosan elérhetővé válik a játék. A letöltést a Samsung Game Launcher-ben lehet megtalálni, a Google Playt - ahogy várható volt - megkerüli az alkalmazás.

Hogy a Samsung exkluzivitás mennyi ideig tart majd pontosan, azt még nem tudni (amint kiderül, azonnal közöljük, az Epic Games már most küldözgeti ki az emaileket), azonban a Samsung exkluzív skinről már van képünk.

Megérkezett a Fortnite Androidra - itt vannak a részletek! - 2. kép

5 hozzászólás

ferencziakos

8 hónapja, 2 napja

De kemény hogy rögtön több mobilra is kiadták. Mondjuk mire megjelenik a Note 9, az még három hét szóval nem is lett volna értelme húzni!

válasz erre

Direktor

8 hónapja, 2 napja

Így érthető a Play megkerülése és az is, hogy miért a Samsung az első. Ez is egy megbízható alkalmazás, innen is lehet bátran telepíteni.

válasz erre

fonemaker

8 hónapja, 3 napja

De király hogy a régebbi Galaxykra is kijött!

válasz erre

zsenikém

8 hónapja, 3 napja

Reméljük hamar kidobják más készülékre is! Nem mintha engem érintene de a haverjaikkal már az agyamra mennek a nyafogásukkal!

válasz erre

SamsungFan

8 hónapja, 3 napja

Hát köszönöm hogy gondoltak a régebbi típusokra is!!!!

válasz erre