Ezek 2021 legjobban várt mobiljátékai

2020. december 30.
92.4661
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hihetetlen, hogy milyen gyorsan elment mellettünk 2020. Szinte tegnap kezdtük meg az évet, és szinte tegnap állítottuk össze a 2020 legjobban várt mobiljátékairól szóló listánkat, és nézzétek meg, már megint eltelt egy év, és már megint listázunk nektek, konkrétan azért, mert nyakunkon 2021, és bár a mögöttünk hagyott hónapok sem voltak éppenséggel üresek vagy unalmasak mobiljátékos szempontból, azonban az előttünk álló időszak minden eddiginél jobbnak ígérkezik.


Olyannyira, hogy az alábbiakban tényleg csak a legjobban várt mobiljátékokat állítottuk össze, illetve állítottuk sorba nektek, hogy egy alapos és átfogó bemutatót adjunk arról, mi vár ránk az előttünk álló időszakban! Merthogy 2021-ben rengeteg zseniális mobiljáték érkezik, és az alábbiakban rögtön megtekintheted, hogy pontosan melyek is lesznek ezek. Lássuk a listát!

Hogy mely játékokban csalódtunk idén a legnagyobbat, arról itt olvashatsz bővebben: Ezek voltak 2020 legnagyobb mobiljátékos csalódásai

Hogy melyek voltak a Mobilgamer szerint az év mobiljátékai, arról pedig itt olvashatsz: Ezek voltak 2020 legjobb mobiljátékai



Apex Legends Mobile

Bár reménykedtünk benne, hogy még 2020-ban megjelenik, de decemberben már esélyt sem láttunk rá, hiszen egy ilyen léptékű battle royale játékot azért illik béta tesztekkel felvezetni, márpedig az EA még a zárt bétákat sem hirdette meg hozzá, így 2021-ben is inkább valamikor az év végére várjuk a megjelenést. A játékot egyébiránt nemcsak magas minősége miatt várjuk, hanem azért is, mert egészen új színt hozhat a mobilos battle royale játékok műfajába.

Minden a játékról: Apex Legends Mobile hírek, cikkek



Diablo Immortal

A Diablo Immortal emlékeink szerint már a tavalyi listánkon is ott volt, azonban hiába reménykedtünk őszintén egy 2020-as megjelenésben, a Blizzard legendás akció-szerepjátékának mobilos átirata csak nem akart megjelenni. Így nem tehetünk mást, minthogy türelmesen - a fenéket, inkább türelmetlenül - várjuk, hogy végre történjen valami, a csapat pedig jelezze végre, hogy elindultak a tesztek, illetve van egy megjelenési dátumuk a számukra. Remélhetőleg ez 2021-ben megvalósul, igencsak itt lenne az ideje!

Minden a játékról: Diablo Immortal hírek, cikkek



Warhammer: Odyssey

Bár manapság már korántsem olyan nagy szám egy MMORPG megjelenése mobilra, mint néhány évvel ezelőtt, azonban a kimagaslóan minőségi alkotásokat így is sokan várják, illetve díjazzák. Ide sorolható a Warhammer: Odyssey, mely egy masszívan többjátékos alkotásnak ígérkezik a Virtual Realms csapatától, az eddig látottak alapján pedig alighanem minden idők egyik leglátványosabb és legösszetettebb ilyen stílusú alkotása lesz, mely a zseniális Warhammer univerzumot igyekszik bővíteni.

Minden a játékról: Warhammer: Odyssey hírek, cikkek



Kingdom Hearts Dark Road

Noha keveset tudunk róla, de mivel konzolon egyenesen imádjuk a Kingdom Hearts-sorozatot, ezért rendkívüli módon várjuk az első komolyabb mobilos mellékszálat, ami ebben az univerzumban játszódik. Ami biztos, hogy a Disney és a Final Fantasy univerzumok keresztezése ismét zseniális lesz, mindez ráadásul szupergyors csatákkal, illetve a konzolos epizódokból megszokott sajátosságokkal a főszerepben. Reméljük, hogy jövőre már tényleg játszhatunk vele!

Minden a játékról: Kingdom Hearts Dark Road hírek, cikkek



Devil May Cry Mobile

A Capcom által futtatott Devil May Cry-sorozat PC-n és konzolokon kifejezetten nagy népszerűségnek örvend, azonban mobilon eddig meg sem próbált labdába rúgni. 2021-ben azonban erre is sor kerülhet, és mint nagy, illetve bejáratott név, naná hogy várjuk a premierjét, pláne annak fényében, hogy egy akcióban dúslakodó, rendkívül gyors hack and slash küzdelmeket kínáló élmény vár ránk, méghozzá a franchise-tól megszokott sajátosságokkal a főszerepben.

Minden a játékról: Devil May Cry Mobile hírek, cikkek



The Lord of the Rings: Rise to War

A Gyűrűk Ura univerzuma korántsem ihletett meg annyi mobiljátékot, mint amennyit valójában kibírtunk volna, ugyanakkor a NetEase és a Warner összefogtak azért, hogy valamikor 2021-ben egy olyan alkotást tegyenek le elénk az asztalra, ami minden Középfölde-rajongó szívét megdobogtatja majd. A játék a klasszikus stratégiák vonulatát igyekszik követni, ebből fakadóan sokan egy kicsit ellenszenvesnek tekinthetik, de ennek ellenére is érdemes lesz megismerkedni vele, hiszen az eredeti trilógia teljes feldolgozása vár benne ránk.

Minden a játékról: The Lord of the Rings: Rise to War hírek, cikkek



Tomb Raider Reloaded

Gyakorlatilag 2020 utolsó napjaiban jelentették be, és a Square Enix nem sok információval szolgált róla, ugyanakkor Lara Croft, az mégis csak Lara Croft, tehát szinte biztosak vagyunk benne, hogy a Tomb Raider Reloaded című mobiljáték ott lesz a szeren, ha egyszer megjelenik. Erre pedig már csak 2021-ben kerülhet sor, és őszintén reméljük, hogy a korai Tomb Raider-játékok élményét hozzák majd vissza benne a készítők, ellenkező esetben igencsak szomorúak leszünk. Ujjakat keresztbe!

Minden a játékról: Tomb Raider Reloaded hírek, cikkek

Neked melyik az a mobiljáték, amit a legjobban vársz a 2021-es évben? Ha nincs a mi listánkon, azt se felejtsd el megosztani velünk!
10 hozzászólás

Vidoros

3 éve, 6 hónapja és 23 napja

Ha a Diablo Immortal egyszer tényleg megjelenik, az maga lesz a csoda. röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

3 éve, 6 hónapja és 26 napja

Nem nagyon tudok mit hozzátenni, nekem ez a lista perfekt. mosolygó smiley

válasz erre

Mendez

3 éve, 6 hónapja és 27 napja

Apex Legends, Tomb Raider, Nier! Ez az én hármasfogatom.

válasz erre

Riddick

3 éve, 6 hónapja és 27 napja

Tomb Raider Reliaded ************** [illegális letöltés reklámozásáért figyelmeztetés és moderálás - moderátor: marco] , nekem is fent van telón! De nagyon nem ilyenre számítottam...

válasz erre

SamsungFan

3 éve, 7 hónapja

Chico írta:
Nálam azért a NieR Reincarnation is nagyon várós!
+1. Nálam is előkelő helyen van a listán!

válasz erre

Chico

3 éve, 7 hónapja

Nálam azért a NieR Reincarnation is nagyon várós!

válasz erre

ferencziakos

3 éve, 7 hónapja és 1 napja

Diablo Immortalt már csak akkor hiszem el, ha itt van a telefonomon! röhögő smiley

válasz erre

kishandris

3 éve, 7 hónapja és 1 napja

Warhammer odyssey szerintem egy borzalmas mmorpg lett! ************** [illegális letöltés reklámozásáért figyelmeztetés és moderálás - moderátor: marco], de a combat rendszer egyszerre csak egy ellenséges npc-t tud sebezni, ami területi képességnek néz ki az valójában csak a ki jelölt ellenséget sebzi, nem lehet elmenni az ellenség mellett úgy, hogy ne üssön meg! Nagyon nem jött be és nagy csalódás is, mert ezt javítani már nem nagyon lehet! Order&chaos érdekes mód mai napig játszok, ************** [illegális eljárás megosztásáért második figyelmeztetés és moderálás - moderátor: marco] szerveren.

válasz erre

fonemaker

3 éve, 7 hónapja és 1 napja

Diablo Immortalt nagyon várom! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 7 hónapja és 1 napja

Szuper évnek ígérkezik!

válasz erre