Már globálisan is elérhető mobilokon a Girls Frontline: Neural Cloud

2022. november 22.
4.2171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Sunborn Network csapata sikeresen túljutott a tesztfázison, végre valahára globálisan is elérhető mobilokon a legújabb Girls Frontline-epizód, a körökre osztott, taktikus harcokat és animelányokat ígérő Girls Frontline: Neural Cloud.

Közel kétmillió játékos regisztrált elő az animés gacha RPG-játékra, a fejlesztők a sikeres előregisztrációs fázis után elérkezettnek látták az időt a globális megjelenésre. A sztori szerint a Professzor szerepét öltjük majd magunkra, a feladatunk pedig bemerészkedni a virtuális valóságba, a Neural Sectorba, ahol valamiféle rejtélyes baleset, katasztrófa történt.

Professzorként különféle animelányokat, úgynevezett "babákat" gyűjtünk majd magunk köré, akikből összerakunk majd egy ütős csapatot. A procedúrálisan generált, random pályaelemek folyamatosan kihívás elé állítanak majd minket, karaktereink pedig menet közben véletlenszerű buffokat, erősítéseket kapnak majd, sőt, minden hősnek lesz egy végső, ultimate képessége.

Babáinkkal a harcok elmúltával is játszadozhatunk (nem, nem úgy), fejleszthetjük őket, kidekorálhatjuk a lakhelyüket. A Neural Cloud már elérhető a Google Play Áruházban és az App Store-on, érdemes tenni egy próbát, hiszen most értékes jutalmak várnak ránk a játékban.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Mendez

1 éve, 5 hónapja és 16 napja

Na, lássuk! Az estét ennek szentelem.

válasz erre

fonemaker

1 éve, 5 hónapja és 16 napja


válasz erre

Chico

1 éve, 5 hónapja és 16 napja

Érdekes játéknak tűnik, a látványvilág is jó, teszek vele egy próbát!

válasz erre