Advertisement

A multis co-op párharcokra fókuszál a Ninja Must Die legújabb előzetese

2022. november 27.
4.1821
Új előzetessel jelentkezett a Pandada Games csapata, az oldalnézetes side-scroller játékuk, a Ninja Must Die ezúttal egy pörgős gameplay trailert kapott, amiben a 3v3-as co-op multiplayer játékmódba nyerhettünk részletesebb betekintést.
Advertisement

Az új előzetes mellett egyéb jó hírekkel is szolgált a csapat, a Ninja Must Die a nagy sikert arató Androidos előregisztráció után immáron iOS rendszereken is előrendelhető. Az ügyességi platformer játékban egy rajzfilmes, a szamurájok korára hajazó fantasy környezetben fogunk kaszabolni és különféle platformer feladatokat megoldani. A friss trailerben látottak alapján nem kell egyedül nekivágnunk a kalandnak, két barátunkat is meghívhatjuk majd a partyba.

Számos nindzsa-karakter és rengeteg szuró- és vágóeszköz közül választhatunk majd, a 3v3-as multiplayer meccsek során pedig jól meg kell válogatnunk a képességeinket, na meg persze a barátainkat is, hiszen izzasztó bossharcok és pörgős multis meccsek várnak majd ránk. A zárt béta jelenleg is zajlik, a Google Play Áruházban, az App Store-on és a játék hivatalos oldalán tudunk jelentkezni az értékes nyereményekért cserébe.

Nézd nagyban ezt a videót!
Advertisement
2 hozzászólás

Mordorer

2 hónapja, 2 hete

Tipikus egynek jó platformer.

válasz erre

SamsungFan

2 hónapja, 2 hete és 1 napja

Tök jól néz ki!

válasz erre