Advertisement

Április végén leállnak a Dragon Quest The Adventure Of Dai: A Hero's Bonds szerverei

2023. január 25.
19.2421
Szomorú híreket közölt nemrégiben a Dragon Quest anime világában játszódó kaland, a Dragon Quest: The Adventure of Dai - A Hero's Bonds fejlesztői, a játék szerverei hamarosan végleg leállnak, viszont addig is számos eventtel készülnek nekünk.
Advertisement

Októberben ünnepelte az első születésnapját a Dragon Quest: The Adventure of Dai - A Hero's Bonds, sajnos úgy tűnik, a második évét már nem éri meg a verekedős program. A Square Enix hivatalos közleménye szerint hiába próbálkoztak, nem tudták azt a minőséget nyújtani, mint amit a rajongók vártak tőlük, ezért inkább végleg elengedik a játék kezét április 26-án.

A játék támogatását fokozatosan szűntetik majd meg, a mai naptól kezdve a játékbeli boltban megszűnik a különféle vásárolható coinok értékesítése, január 29-én pedig a Gold Pass is inaktiválódik. A leállásig számos eseménnyel készülnek a fejlesztők, megkapjuk végre a Dragon Tracks és a Bonding Journey utolsó fejezeteit.

Emellett egy ingyenes Treasure Hunt is érkezik számos exkluzív tartalommal, valamint a Dragon Quest: The Adventure of Dai - A Hero's Bonds számos kihívással, napi küldetéssel, belépési bónusszal is várja a játékosokat, április 26-ig lesz bőven tennivaló a játékban.

Advertisement
2 hozzászólás

Mendez

1 hete és 4 napja

Rövid életű játék volt, marha hamar fel tudják adni sokan...

válasz erre

Chico

1 hete és 4 napja

Hát ez se sokat élt meg.

válasz erre