Dragon Quest Champions címmel egy új nyílt világú kaland érkezik mobilokra

2023. január 18.
4.2181
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Square Enix csapata tartotta magát az eredeti tervekhez, a mai napon hivatalosan is bejelentették a következő Dragon Quest-epizódot Dragon Quest Champions címmel, ami mobilokra fog érkezni, emellett számos újdonságot is tartogat a játékosok számára.

A mai napon a Square Enix a hivatalos YouTube csatornáján leplezte le a következő Dragon Quest részt egy livestream keretein belül. Az új epizód Dragon Quest Champions címmel fog érkezni, sok szempontból formabontó lesz az eddigi részekhez képest. Ezúttal Erdrick leszármazottjaként fogunk kalandozni Alefgard földjén, valós idejű harcok, rengeteg tennivaló, küldetés, valamint számos szörny vár majd ránk az RPG-ben.

Egy hatalmas, felfedezésre váró nyílt világot kalandozhatunk be. az offlie sztorimód mellett pedig kapunk egy battle royale játékmódot is, amiben a többi játékossal kell majd megküzdenünk az online csatákban. Számos tárgy, páncél, kiegészítő, fegyver áll majd a rendelkezésünkre, a karakterünket szabadon testreszabhatjuk majd. Sajnos megjelenési dátumunk még nincs hozzá, annyi biztos, hogy a Dragon Quest Champions Android és iOS eszközökön fog debütálni.

Dragon Quest Champions címmel egy új nyílt világú kaland érkezik mobilokra - 2. kép



Dragon Quest Champions címmel egy új nyílt világú kaland érkezik mobilokra - 3. kép


Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 3 hónapja és 15 napja

Egynek jó lesz.

válasz erre

fonemaker

1 éve, 3 hónapja és 15 napja

Még egy? meglepett smiley Van már vagy ezer. röhögő smiley

válasz erre