Egy új Dragon Quest-címet jelentett be mobilokra a Square Enix csapata

2023. január 12.
4.2081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Square Enix csapata egy mobilos folytatást jelentett be a népszerű Dragon Quest sorozathoz, egy új szerepjátékon dolgoznak, a fejlesztők állítása szerint pár napon belül egy előzetessel és további infókkal is jelentkeznek a készülő játékról.

A Dragon Quest: The Adventure of Dai - A Hero's Bonds után egy újabb Dragon Quest-cím látogat el hamarosan mobilokra, a Square Enix ugyanis bejelentette a népszerű fantasy sorozat, a Dragon Quest folytatását. Az új játékról még nagyon kevés infónk van csak, a történet, a játékmenet és a lehetséges helyszín még kérdéses, annyi viszont egészen biztos, hogy egy folytatás lesz az új RPG, ami Android és iOS eszközökön fog debütálni.

Az előzetes pletykák szerint egy retro szerepjátéknak ígérkezik az új Dragon Quest-fejezet, amiben állítólag a legendás hős, Erdrick leszármazottjaként fogunk kalandozni Alefgard földjén, miközben különféle puzzle-feladványokat oldunk majd meg. A Square Enix szerencsére nem hagy minket sokáig válaszok nélkül, január 18-án, délelőtt tizenegy órakor a hivatalos YouTube csatornájukon leplezik le hivatalosan a Dragon Quest sorozat legújabb részét.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

peter97

1 éve, 4 hónapja és 15 napja

Na ezt meglesem majd mindenképp! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 15 napja

Csak érje is meg a megjelenést. röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 4 hónapja és 15 napja

Nagyszerűen hangzik, kíváncsian várom!

válasz erre