Advertisement

Egy animációs spin-off sorozat készül a Blue Archive-ból

2023. január 23.
4.0891
A Nexon gacha szerepjátéka, a Blue Archive hamarosan egy animációs szériával bővül ki, a sorozat a taktikai szerepjáték világában fog játszódni, a szériából ismerős hősök természetesen visszaköszönnek majd az animés feldolgozásban is.
Advertisement

Az Arknights animációs sorozata, a Prelude to Dawn után egy újabb gacha szerepjáték kap animés feldolgozást, a Nexon ugyanis bejelentette a taktikai szerepjátékuk, a Blue Archive animációs spin-off sorozatát. Az animációs szériával kapcsolatban még nincs sok infónk, annyi biztos, hogy a Blue Archive világában fog játszódni, a játék japán debütálásának második évfordulója alkalmából rendezett Blue Akapes eventen jelentették be hivatalosan.

A sorozatban a játékhoz hasonlóan az akadémia és annak tanulói kapják majd a főszerepet, az előzetes alapján a külcsínben is követik majd a játék stílusát. Természetesen nem csupán az animével ünneplik meg a fejlesztők a kerek évfordulót, exkluzív OST-albumok, játékbeli eventek és rengeteg jutalom is vár ránk a gacha szerepjátékban. Sajnos az animációs sorozat premierjéről még nincs pontos infónk, bízunk benne, hogy hozzánk is ellátogat majd az anime.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
2 hozzászólás

Mendez

1 hete és 6 napja

Az milyen menő már!

válasz erre

fonemaker

1 hete és 6 napja

Rohadt hangulatos, nagyon bejön.

válasz erre