Egy animációs spin-off sorozat készül a Blue Archive-ból

2023. január 23.
4.2271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Nexon gacha szerepjátéka, a Blue Archive hamarosan egy animációs szériával bővül ki, a sorozat a taktikai szerepjáték világában fog játszódni, a szériából ismerős hősök természetesen visszaköszönnek majd az animés feldolgozásban is.

Az Arknights animációs sorozata, a Prelude to Dawn után egy újabb gacha szerepjáték kap animés feldolgozást, a Nexon ugyanis bejelentette a taktikai szerepjátékuk, a Blue Archive animációs spin-off sorozatát. Az animációs szériával kapcsolatban még nincs sok infónk, annyi biztos, hogy a Blue Archive világában fog játszódni, a játék japán debütálásának második évfordulója alkalmából rendezett Blue Akapes eventen jelentették be hivatalosan.

A sorozatban a játékhoz hasonlóan az akadémia és annak tanulói kapják majd a főszerepet, az előzetes alapján a külcsínben is követik majd a játék stílusát. Természetesen nem csupán az animével ünneplik meg a fejlesztők a kerek évfordulót, exkluzív OST-albumok, játékbeli eventek és rengeteg jutalom is vár ránk a gacha szerepjátékban. Sajnos az animációs sorozat premierjéről még nincs pontos infónk, bízunk benne, hogy hozzánk is ellátogat majd az anime.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Mendez

1 éve, 4 hónapja és 2 napja

Az milyen menő már! meglepett smiley

válasz erre

fonemaker

1 éve, 4 hónapja és 3 napja

Rohadt hangulatos, nagyon bejön.

válasz erre