Egy új eventtel és egy vadiúj hőssel érkezik a Tower of Fantasy 2.0-s frissítése

2022. szeptember 27.
4.4161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az animés nyílt világú akció-RPG játék, a Tower of Fantasy készítői, a Hotta Studio egy új eventet jelentett be a hamarosan érkező 2.0-s frissítéshez, ami új bossokat, küldetéseket, rengeteg tennivalót és jutalmat ad majd hozzá a játékhoz.

A Veera Orienteering névre hallgató esemény egészen október 12-ig elérhető lesz, különféle küldetéseket, kihívásokat kell majd teljesítenünk az értékes jutalmakért cserébe. Vadiúj bossokat kell legyőznünk, akikért cserébe energia cellákat tudunk összegyűjteni, amiket pedig a boltban tudunk majd beváltani.

Az új bossok mellett három kihívás is elérhető lesz az event ideje alatt. Az Entrusted Investigation kihívás során egy területet kell majd megtisztítanunk az ellenfelektől, a Cleaning agreement során egy szívós boss karakert, Lady Luciát kell majd levernünk az ritka tárgyakért cserébe. A Cleaner Contract során pedig energia cellákat fogunk ismételten csak összegyűjteni.

A kihívások október elsejétől lesznek elérhetőek, október 6-tól pedig érkezik egy új hős Cobalt-B néven, aki a látottak alapján eléggé "tüzes" képeségekkel fog rendelkezni. Kíváncsian várjuk, hogy a 2.0-s frissítés milyen nem várt újdonságokkal fog érkezni az új területek, régiók mellett, talán végre a csalókkal is kezdenek valamit.




Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

peter97

1 éve, 8 hónapja és 10 napja

Bencus86 írta:
Bugok, csalók lájkolják ezt.
Ennyi. röhögő smiley

válasz erre

Bencus86

1 éve, 8 hónapja és 10 napja

Bugok, csalók lájkolják ezt.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 8 hónapja és 10 napja

Hétvégén bele is ugrok.

válasz erre