Elindult a sötét hangulatú RPG, a Path to Nowhere előregisztrációja

2022. szeptember 26.
4.4171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Újabb kihívó érkezett a körökre osztott, stratégiai RPG játékok piacára, a Path to Nowhere előregisztrációja már el is indult Androidon és iOS-en, a globális megjelenés sincsen már olyan messzire.

Az AISNO Games gondozásában készülő baljós hangulatú szerepjáték, a Path to Nowhere tower defense elemekkel dobja fel a szokásos körökre osztott harcrendszert, játékmenetben nagyban hasonlít a hasonló műfajú Girls Frontline: Neural Cloud című játékra.

Gameplay terén ismerős elemekből építkezik a játék, egy rácsos térképen kell elhelyeznünk a különféle hősökből összeállított csapatunkat, az ellenfelek pedig hullámokban érkeznek majd. A pozicionálás létfontosságú lesz a játékban, emellett jókor kell majd elsütnünk a hősök képességeit. Karaktereink felszerelését természetesen szabadon testreszabhatjuk majd.

A játék talán a látványvilága terén tűnik majd ki leginkább a tömegből, a gótikus, sötét hangulatú cyberpunk látványvilág már most elképesztően jól néz ki, kíváncsian várjuk, hogy mit hoznak ki ebből a "vámpíros" történetből. A Path to Nowhere előregisztrációja már elérhető a Google Play Áruházban és App Store-on, bízunk benne, hogy a megjelenés sincs már olyan messze.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 7 hónapja és 16 napja

Gyorsan beregelve, ez érdekes lesz!

válasz erre

Mendez

1 éve, 7 hónapja és 16 napja

Ment a reg, várós game!

válasz erre

Bencus86

1 éve, 7 hónapja és 17 napja

Már regelve is! mosolygó smiley

válasz erre