Elképesztő összeget, közel 4 milliárd dollárt termelt eddig a Genshin Impact mobilokon

2022. október 01.
43.9761
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A HoYoverse nyílt világú kalandja, a Genshin Impact továbbra is elképesztően népszerű a játékosok körében, az elmúlt két évben mobilokon hihetetlen összegeket hozott a konyhára a gacha elemekkel operáló játék.

A Genshin Impact még 2020 szeptemberében debütált mobilokon, az azóta eltelt két év során pedig 3.7 milliárd dollárt termelt ki magából az animés szerepjáték. A SensorTower adatai alapján App Store-on és Google Play-en a játék jelenleg a harmadik legnépszerűbb program, olyan nevek előzik csak meg, mint a PUBG Mobile és a Honor of Kings.

A Tencent battle royale címe közel 5 milliárd dollárt hozott a konyhára, a fantasy RPG-jük pedig át is lépte a bűvös 5 milliárdot. Érdekesség, hogy Kínán belül a Genshin Impact a második legnépszerűbb játék, itt több mint 1 milliárdot költöttek el a shopban a játékosok két év alatt, olyan nagy neveket előzve meg, mint a Candy Crush Saga és a Roblox.

A játék népszerűsége úgy tűnik, hogy továbbra is töretlen, friss tartalmak is folyamatosan érkeznek hozzá, nemrég debütált pl. a 3.1-es frissítés, szóval a 4 milliárdos bevétel sincs vélhetően már olyan messze.

Elképesztő összeget, közel 4 milliárd dollárt termelt eddig a Genshin Impact mobilokon - 2. kép

4 hozzászólás

peter97

1 éve, 7 hónapja és 12 napja

Úristen de durva! meglepett smiley

válasz erre

fonemaker

1 éve, 7 hónapja és 12 napja

Vállalható összeg. meglepett smiley

válasz erre

Bencus86

1 éve, 7 hónapja és 12 napja

Egyből értelmet nyert a folyamatos frissítés. mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 7 hónapja és 12 napja

Az már brutál! meglepett smiley

válasz erre