Advertisement

Február végén végleg lekapcsolják az AutoChess MOBA szervereit

2023. január 30.
60.2761
Advertisement
Szomorú híreket közölt a Dragonest Games, a korai hozzáférésben elérhető multiplayer arénás játékuk, az AutoChess Moba egészen biztos, hogy nem fog megjelenni, fejlesztési nehézségekre hivatkozva február végén lelövik aszervereket.
Advertisement

Az AutoChess Moba zártkörű bétája még tavaly szeptemberben rajtolt el, sajnos úgy tűnik, hogy a játék nem volt hosszú életű, február végén végleg lelövik a szervereket a fejlesztők. Az okok között a különféle teljesítménybeli problémákat, a szerverkésést, a lagot és az internetes gondokat sorolták fel a készítők, emellett részletes tervet tettek közzé a szerverek leállításáról.

Január 30-tól, a mai naptól a játékon belüli vásárlásokat, mikrotranzakciókat kiveszik a programból, a játék letölthető tartalmait pedig végleg eltávolítják az alkalmazásboltokból. Február 6-án az AutoChess Moba-t törlik a Google Play Áruházból és az App Store-ból, február 28-án pedig végleg lelövik a játék szervereit.

Szerencsére a rajongóknak nem kell sokáig nélkülözniük az AutoChess Moba-t, a fejlesztők ígérete szerint hamarosan visszatérnek egy átdolgozott és kijavított verzióval. Bízunk benne, hogy addigra sikerül majd kijavítani a netes hibákat és a szerveres gondokat.

Advertisement
4 hozzászólás

Bencus86

10 hónapja, 3 hete

Bakker ha nem ismeri az ember, jóhogy nem megy. Kis figyelemfelkeltés, marketing, ilyenek és meg van oldva.

válasz erre

fonemaker

10 hónapja, 3 hete

Az igen!

válasz erre

peter97

10 hónapja, 3 hete

Megjelenés nélkül elbukott, az a szép.

válasz erre

Chico

10 hónapja, 3 hete

RIP. Ez se ment sokat.

válasz erre