Februárban a Melvor Idle kibővített verziója mobilokra is ellátogat

2023. január 19.
4.3011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A fantasy idle RPG, a Melvor Idle februárban egy tartalmas csomagban tér vissza mobilokra és PC-re, a Melvor Idle: Expanded Edition pakk rengeteg tennivalót, friss tartalmat tartalmaz majd, emellett jócskán kibővíti az alapjátékot.

A Melvor Idle névre hallgató idle RPG még tavaly novemberben a Throne of the Herald nevű DLC-vel bővült ki, szerencsére hamarosan az alapjátékkal együtt is beszerezhetjük, a fejlesztők ugyanis bejelentették a Melvor Idle: Expanded Edition névre hallgató csomagot.

Az Expanded Edition február 2-án debütál mobilokon és PC-n, az alapjáték mellett a Throne of the Herald kiegészítőt is tartalmazni fogja. Az új DLC a számos új szörny, képesség, dungeon mellett Melvor sötét történelmébe is mélyebb betekintést enged az új sztoriszál által, a fővároson túl garázdálkodó új fenyegetéssel kall majd megküzdenünk.

Az új csomag emellett több mint 1,700 tárgyat, egy vadiúj Bank/Inventory rendszert, felhő alapú mentést, új bossokat és rengeteg új képességet is tartalmazni fog. A Melvor Idle: Expanded Edition február 2-án érkezik, a Google Play Áruházban 5.510 Ft-ért, az App Store-on pedig 4.720 Ft-ért vásárolhatjuk majd meg a csomagot.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 4 hónapja és 2 napja

Nem valami izgalmas trailer.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 4 hónapja és 2 napja

Ez nekem mennyire kimaradt. meglepett smiley

válasz erre