Advertisement

Hamarosan egy vadiúj hőssel fog kibővülni a Tower of Fantasy

2023. január 27.
4.1831
Az animés gacha RPG, a Tower of Fantasy hamarosan a 2.3-as frissítéssel bővül, az új update az új helyszín és a rengeteg újdonság mellett egy vadiúj karaktert is hoz magával, az új hős érkezése pedig már nincs is olyan messze.
Advertisement

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, februárban debütál a Tower of Fantasy 2.3-as frissítése, az Amidst Miasma néven érkező csomag pedig számos meglepetést tartogat az új helyszín mellett. Kapásból kapunk a frissítéssel egy vadiúj karaktert, az új Simulacrum hős, Alyss február 2-án lesz elérhető az animés MMO-ban.

Az M-sec 2000 fedőnév alatt futó különleges ügynök ütős képességekkel érkezik, SSR-szintű hősként jéghideg öleléssel fogadja az ellenfeleket, a jeges pengéje és a fagyos képességei mellett képes lesz pillangóként villámgyorsan mozogni a pályán.

Az új hős mellett egyéb újdonságokra is számíthatunk a jövő héten, érkezik az új Miasmic Swamp helyszín, valamint február 2-án érkezik az új boss, Jormungan, majd őt követi az Eva névre hallgató főnök. Emellett számos kihívásra és jutalomra is számíthatunk, a Tower of Fantasy ugyanis féléves évfordulóját ünnepli hamarosan.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
2 hozzászólás

Bencus86

2 hónapja, 1 hete

Csak nem?

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Mint minden héten...

válasz erre