Idő előtt kiszivárgott a következő Battle Pass az Apex Legends Mobileból

2022. június 12.
66.8321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ahogyan korábban is megírtuk, hamarosan érkezik az új tartalmi frissítés a még mindig viszonylag új Apex Legends Mobile-hoz, benne sok újdonsággal és rakatnyi hibajavítással egyetemben - úgy tűnik, hogy még a frissítés leleplezése előtt ki is szivárgott a tartalom.

Az első, Golden Hour névre hallgató szezont sokan támadták, hogy a nagygépes verzióhoz képest soványabb a tartalom, valamint teljesítmény, és az optimalizáció körül is voltak problémák a játékosok elmondása alapján, többek között ezeken is fog dolgozni a Respawn csapata.

A legújabb szezon, ami Cold Snap névre fog hallgatni, sok változtatással fog kecsegtetni - élből a szezon témája télies lesz, és a pályák is kapnak egy jeges, havas árnyalatot. Valamint megerősítést nyert, amit sejtettünk már egy ideje, hogy a következő karakter, aki csatlakozik a díszes társasághoz nem más, mint a PC-s, és konzolos verziókból megismert Loba. Ezen felül ez az 1.5 patch rengeteg új kinézetet hoz magával, valamint teljesítmény problémákat is megold.
3 hozzászólás

Mordorer

2 éve, 3 napja

Ez nem lesz valami combos frissítés...

válasz erre

Mendez

2 éve, 4 napja

Hát ez nem tűnik valami izgalmasnak. meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 4 napja

Most már megvárom ezt és beugrok akkor amikor jön. mosolygó smiley

válasz erre