Játékbeli eventekkel és két új bunyóssal bővült ki a The King of Fighters Allstar

2023. január 27.
50.9211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ismét új frissítéssel bővült a Netmarble verekedős RPG-játéka, a The King of Fighters Allstar, a januári update többek között két új hőst, számos játékbeli eventet, eseményt, új dungeönt, valamint számos megszerezhető jutalmat is hozott magával.

A Soulcalibur kollaboráció után máris itt a The King of Fighters Allstar következő frissítése, ami számos újdonsággal bővíti ki a verekedős programot. Először is kaptunk két új bunyóst XV Iori és XV Shun'ei személyében, a hősökhöz új kártyák is érkeztek. XV Iori egy támadó karakter, aki képes megnövelni a többi hős ATK-értékét, emellett a kritikus sebzése sem elhanyagolható. XV Shun'ei pedig egy Green Element típusú hős, aki villámgyors kombókkal intézi el az ellenfeleket.

Az új hősökhöz érkeztek új kártyák is, amik további sebzésnövelést adnak hozzá a karakterekhez, emellett bekerült a játékba a Rush Dungeon, ami számos ajándékkal várja a betévedő harcosokat. A Challenge Dungeon pedig Event Dice-t, BS/SS Fighter Memory Box-ot és még számos egyéb játékbeli tárggyal jutalmazza meg az elszánt bunyósokat, viszont a két új hősre mindenképpen szükségünk lesz ehhez a dungeönhöz.

1 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 27 napja

Nézem!

válasz erre