Jövőre is rengeteg újdonsággal vár majd minket a Marvel Snap

2022. december 19.
56.2141
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Nuverse szuperhősös kártyajátéka, a Marvel Snap jövőre is rengeteg új tartalommal lát majd el minket, új ranked módok, számos új játékmód, klánrendszer, új eventek, kontrollertámogatás és természetesen számos új kártya vár majd ránk.

Tovább dübörög a Marvel Snap, a legújabb Hype the Hero event után a fejlesztők hivatalosan is ismertették a 2023-as terveiket. Új játékmódokat is kipróbálhatunk majd, létrehozhatunk majd saját privát szobákat a barátaink számára, hogy egy pörgős meccs során megküzdjünk ellenük. Érkezik továbbá az új Infinity Split Mód, valamint új ranked játékmódok és egy Unranked mód is érkezik jövőre a gyűjtögetős kártyajátékba.

A Smart Deck funkció a kezdő számára lesz hasznos, a legjobb 12 lapunkból állít majd össze egy paklit. Új mitikus kártyavariánsok is érkeznek, lesz klánrendszer, emellett a felhasználói felület is finomhangolásra kerül majd jövőre, sőt, kontrollertámogatást is kapunk majd. Természetesen jövőre is számos játékbeli eseménnyel vár majd minket a Marvel Snap, érdemes lesz 2023-ban is bekapcsolódni a szuperhősök kártyás csatáiba.

3 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 4 hónapja és 16 napja

Tök jó, kár hogy dögunalmas a játék...

válasz erre

peter97

1 éve, 4 hónapja és 16 napja

De rühellem ezt a játékot..

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 4 hónapja és 16 napja

Már akit. Ez a kártyás fos engem nagyon nem fog meg.

válasz erre