Két új dinoszaurusszal bővült ki a Path of Titans szörnyes kínálata

2022. november 15.
4.4021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az Alderan Games különféle őshüllőket összeeresztő MMORG-je, a Path of Titans két új dinóval bővült a mai napon, egy húsevő és egy növényevő dinoszaurusz került be a túlélős nyílt világú szerepjátékba a legújabb frissítéssel.

A Path of Titans számos dínófajt felvonultat, az elérhető őshüllök listájához pedig a mai napon két új dinó is becsatlakozott. Az egyik új hüllő a a Pachycephalosaurus, a klasszikus műanyag játékkészletek megunhatatlan, keményfejű hőse, aki növényevő létére nem rest fejjel nekirontani a ragadozóknak, ha éppen a helyzet úgy adódik.

A másik dinó pedig nem más, mint egy félelmetes theropoda, a Pycnonemosaurus egyenesen Brazíliából, aki az őslények királyától, a Tyrannosaurus rextől próbálja meg elorozni a trónt és vérszomjas ragadozóként a Panjura táplálékláncának a tetejére kerülni.

A két új dinoszaurusz mellett az Alderan Games további jóságokkal is készül a következő hónapban, érdemes lesz figyelemmel követni a játékot. A Path of Titans már elérhető PC-n, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X és Nintendo Switch konzolokon, emellett a Google Play Áruházból és az App Store-ból is letölthetjük ingyen a dinós MMO-t.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 6 hónapja és 15 napja

Milyen jól néz ki! meglepett smiley

válasz erre

peter97

1 éve, 6 hónapja és 16 napja

Ideje kipróbálni!

válasz erre