Két új kiegészítőt és friss tartalmakat is kapott a mobilos Dead Cells

2023. február 28.
4.1981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ismét friss tartalmakkal bővült ki a roguelike metroidvania játék, a Dead Cells mobilos verziója, ezúttal két DLC-t kaptak a játékosok, többek között vadiúj bossok, új skinek, vadiúj játékmódok, vendégszereplők és új karakterek is érkeztek a programba.

A roguelike platformer, a Dead Cells mobilos változata továbbra is töretlen népszerűségnek örvend, nemrégiben átlépte az 5 milliós mérföldkövet a mobilos verzió eladásainak a száma. A Playdigious csapata továbbra is serényen szállítja nekünk a friss tartalmakat, a decemberi frissítés után ezúttal két új kiegészítőt próbálhatunk ki a mobilos verzióban.

A Boss Rush Mode névre hallgató DLC többek között egy vadiúj távolsági fegyvert, új mutációkat, testreszabási lehetőségeket és nyolc új kinézetet hozott magával, valamint 4 boss-t győzhetünk le a különféle próbák során az értékes jutalmakért cserébe.

Az Everyone is Here 2 hat indie játék, a Shovel Knight, a Hotline Miami, a Katana Zero, a Risk of Rain 2, a Terraria és a Slay the Spire világából hozott át a Dead Cells-be hat új kosztümöt, fegyvert és új karaktereket. A két új kiegészítő ingyenesen elérhető a Dead Cells játékosai számára, viszont az Apple Arcade felhasználóknak még egy kicsit várniuk kell az újdonságokra.

Nézd nagyban ezt a videót!





1 hozzászólás

Chico

1 éve, 2 hónapja és 23 napja

Lesem!

válasz erre