Már Androidon is elérhető a misztikus narratív kaland, az Oxenfree

2022. szeptember 25.
4.2621
A streaming-szolgáltató a tegnapi Tudum event keretein belül jelentette be, hogy a népszerű misztikus puzzle-kaland, az Oxenfree már elérhető a Netflixes kínálatban, végre Androidos eszközökön is ellátogathatunk Edwards Island szigetére.

Az Oxenfree című narratív kaland a csavaros történetével, elgondolkodtató feladványaival és a szerethető karaktereivel talán az elmúlt évek egyik legjobb indie címének bizonyult, viszont egészen idáig mobilokon csak iOS platformon volt elérhető. A Netflixnek köszönhetően viszont most már Androidon is belevethetjük magunkat a misztikus történetbe.

A sztori szerint Alex nevű főhősünkkel és barátaival az Edwards Island, egy egykori katonai bázisként üzemelő sziget rejtélyét fedezzük majd fel, rengeteg puzzle feladvány, több lehetséges végkifejlet, jól megírt karakterek és egy csavaros történet vár majd ránk.

Úgy tűnik tehát, hogy a Before Your Eyes, a Twelve Minutes, az Immortality és az Into the Breach után egy újabb indie csoda érhető el a Netflixen, talán az egyre bővülő kínálat az alacsony játékosszámokat is megdobja majd.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

Mikee

2 hónapja, 6 napja

Tommy írta:
És ez is ingyenes Netflix előfizetőknek?
Igen, ha van Netflixes előfizetésed, tudsz vele játszani.

válasz erre

Tommy

2 hónapja, 6 napja

És ez is ingyenes Netflix előfizetőknek?

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 6 napja

Elképesztően imádnivaló játék, nem tudom hányszor toltam újra...

válasz erre

peter97

2 hónapja, 6 napja

Nagyon nagy játék! Én iOS-en már rommá játszottam amúgy.

válasz erre

SamsungFan

2 hónapja, 6 napja

YESSSSSS!!!!!!!

válasz erre