Napiapp ajánló (2023. május 8.)

2023. május 08.
18.8521
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Slime Craft, Perfect RTS Game: ha a címében használt magasztos jelző szintjét nem is éri el, egész érdekes hangulatú RTS játékként egy 8bites retro élményt kapunk mai első játékunkban - a Slime Craft, Perfect RTS Game rövid ideig 250 forintért lehet a miénkk tölthető az 590 forintos alapár helyett.

Defense Zone 3 Ultra HD: az összes Defense Zone játék ingyen van rövid ideig (klikkelj a fejlesztő nevére), a tower defense műfajában igen jól sikerült játékok közül mi most a legutolsót választottuk ki - a Defense Zone 3 Ultra HD most ingyenesen tölthető le az 1490 forintos alapár helyett.

Galaxy Trader - Space RPG: mai utolsó androidos játékunk némileg a legendás Elite-et idézi meg, hiszen az űrben kalandozva kell rakományokat szállítanunk és kereskednünk a bolygóközi űrben - a Galaxy Trader - Space RPG nagyon rövid ideig 490 forint, az alapára 1199 forint lenne.

App Store:

MechCom 2 - 3D RTS: a Warzone 2100 inspirálta mai első iOS játékunkat, a stratégiai játékban 16 féle mech és sokféle játékmód vár ránk egy XXI századi történetben - a MechCom 2 - 3D RTS most csak 499 forintért érhető el a 999 forintos alapár helyett.

Invading Horde: következő játékunk egy újabb tower defense játék, amelyben királyságunkat kell megvédeni a ránk rontó hordákkal szemben - a Invading Horde most teljesen ingyen tölthető le a normál 499 forintos ár helyett.

Poppy Playtime Chapter 2: roppant megosztó játékkal zárjuk a mai napiappot, ez a horror és puzzle keverék sokak számára túl ijesztő lehet (írtunk is róla egy cikket), de szerintünk inkább szórakoztató - a Hyperforma Premium most 1490 forint a 2990 forintos alapár helyett.
5 hozzászólás

Ronalddo

1 hónapja, 3 napja

fonemaker írta:
Na ezt a poppyt most kipróbálom!
Dettó!

válasz erre

peter97

1 hónapja, 3 napja

Köszi srácok!

válasz erre

fonemaker

1 hónapja, 3 napja

Na ezt a poppyt most kipróbálom!

válasz erre

Bencus86

1 hónapja, 3 napja

Kiváló hétkezdés. Szeretem az ilyet.

válasz erre

Chico

1 hónapja, 3 napja

Ennél a játéknál nem is értem a parát amúgy. Igaz a korhatári besorolást sem.

válasz erre