Néhány régióban már elérhető a nyílt világú sci-fi kaland, az Earth: Revival

2023. február 23.
4.8791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Nuverse friss infókkal jelentkezett a túlélős sci-fi lövöldéjükkel, az Earth: Revival című játékkal kapcsolatban, a nyílt világú program már elérhető a kiválasztott régiókban, néhány szerencsés játékos már fel is veheti a harcot az idegen megszállókkal.

Az Earth: Revival még tavaly augusztusban lett bejelentve, a játékban a jövőbeli Földet kell megvédenünk az idegenek inváziójától. Rengeteg tennivaló, bázisépítés, raidek, bossok, számos játékmód vár ránk, a túlélőnkkel változatos tájakat, sötét erdőket, kietlen síkságokat és hófödte hegycsúcsokat barangolhatunk be, miközben idegen technológiák után kutatunk.

Futurisztikus páncélok, számos jármű, rengeteg fegyver és űrlények hada kerül majd be a játékba, ami néhány régióban már elérhetővé vált a mai naptól. Az Earth: Revival jelenleg csak és kizárólag a tajvani, makaói és a hongkongi játékosok számára érhető el, bízunk benne, hogy a zárt béta után a globális megjelenés sincs már olyan messze.

Az Earth: Revival a Google Play Áruházból és az App Store-ból tölthető le, jelenleg kizárólag VPN segítségével csatlakozhatunk be a zárt bétába, jó hír viszont, hogy a csapat tervei szerint valamikor az idén globálisan is megjelenik a sci-fi program.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

peter97

1 éve, 3 hónapja

Jó nekik, igencsak várós!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 3 hónapja

Tolnám én is!

válasz erre