Október végén érkezik iOS eszközökre a Queen's Wish 2: The Tormentor

2022. szeptember 30.
44.1631
A korábbi részhez hasonlóan a birodalomépítős fantasy RPG második része, a Queen's Wish 2: The Tormentor mobilos változata három hónappal a PC-s verzió megjelenése után, október végén fog debütálni mobilokon.

A Spideweb Software csapata továbbra is tartja magát az ütemtervhez, az augusztusi PC-s debütálás után a körökre osztott stratégia iPhone és iPad eszközökre is ellátogat október 26-án. Érdekesség, hogy ez lesz a második olyan Spiderweb játék, ami ellátogat mobilokra is, az első mobilokra is megjelent játékuk a Queen's Wish volt.

A Queen's Wish 2: The Tormentor egy régimódi, körökre osztott szerepjáték szöveges elemekkel megfűszerezve, amely során a birodalmunkban kirobbanó lázadást kell megoldanunk, miközben gyógyírt keresünk a királynő betegségére. Számos választható hős, menedzselős, bázisépítős elemek és egy többször is végigjátszható sztori vár majd ránk.

A játék augusztus 24-én jelent meg PC-n és Mac-en, iOS platformon pedig október 26-tól lesz elérhető az App Store-ban. A régimódi szerepjátékok kedvelőinek mindenképpen ajánlott, kíváncsian várjuk, hogy mobilokon mekkora közönséget ér majd el egy ilyen klasszikus RPG.

5 hozzászólás

Mendez

2 hónapja,

Bakker, sosem hallottam róla.

válasz erre

Tommy

2 hónapja, 1 napja

Jöhetett volna Arcade-ba, basszus....

válasz erre

Chico

2 hónapja, 1 napja

Remélem nem lesz drága.

válasz erre

peter97

2 hónapja, 1 napja

Nagyon várós!

válasz erre

Bencus86

2 hónapja, 1 napja

Jó kis retró cucc lesz ahogy látom.

válasz erre