Rengeteg újdonsággal érkezik hamarosan a Rocket League Sideswipe hetedik szezonja

2023. január 24.
53.9601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Rocket League mobilos verziója, a Rocket League Sideswipe hamarosan egy új szezonnal bővül, a Season 7 többek között új season pass csomagot, új küldetéseket, visszatérő játékmódokat és rengeteg jutalmat is hoz magával.

A játék születésnapját ünneplő hatodik szezon után ismét friss tartalmakkal bővül a Rocket League Sideswipe, január 25-én, szerdán elrajtol a hetedik szezon számos újdonsággal. Érkezik az új Rocket Pass számos új kozmetikai elemmel és kioldható szinttel, valamint az új bolt, a Token Shop is bekerül a játékba. A boltban különféle tokenekért cserébe szezonális ajándékokat vásárolhatunk, amikből random tárgyakat tudunk kipörgetni a játékban.

Tokeneket a szintünk növelésével, küldetések, kihívások teljesítésével tudunk majd szerezni. A Collection Tab rész is teljesen átalakul a frissítést követően, jóval átláthatóbbá válik a különféle skinek, kinézetek, kozmetikai elemek kezelése. Az új szezonnal a rangsorolt 3v3-as mérkőzések is visszatérnek az autófocis játékba, az újdonságokra pedig nem is kell már sokat várnunk, január 25-én, szerdán debütál a hetedik szezon.

3 hozzászólás

peter97

1 éve, 4 hónapja és 2 napja

Chico írta:
Engem továbbra sem fog meg... szomorú smiley
Én is így voltam vele, aztán egyszer adtam neki két órát. Azóta is tolom. mosolygó smiley

válasz erre

Chico

1 éve, 4 hónapja és 2 napja

Engem továbbra sem fog meg... szomorú smiley

válasz erre

Mendez

1 éve, 4 hónapja és 2 napja

Lehet kipróbálom végre... Elég kitartó game.

válasz erre